Logo Hotel Bell X
enter as guests leave as friends

Een ideaal verblijf om te logeren tijdens een congres nabij Kortrijk

Wevelgem
22 kamers
Bar met terras
Restaurant
Verhuur E-Bikes
Home » Logeren tijdens congres Kortrijk

Wanneer je komt logeren tijdens een congres in Kortrijk, West-Vlaanderen, biedt Hotel Bell X in Wevelgem de perfecte combinatie van rust, comfort en gemak. Ons hotel is strategisch gelegen ten opzichte van de belangrijkste congrescentra, waardoor je geen moment van jouw waardevolle tijd verliest. Elke kamer is uitgerust met alle nodige voorzieningen om na een intensieve dag tot rust te komen.

Onze kamers

Double comfort kamer

Double comfort kamer

We hebben maar liefst veertien double comfort kamers die voorzien zijn van comfortabele twin bedden en een heerlijk, romantische inloopdouche. We beschikken ook over een double comfort kamer met eveneens een inloopdouche. Deze kamer is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk.

Double prestige Room

Double prestige Room

Voor mensen die graag van nog meer luxe genieten hebben we drie double prestige kamers met een uitnodigend dubbel bed en inloopdouche. Kan je meer relaxeren in een bad? Dan hebben we ook een double prestige kamer met inloopdouche én ligbad.

Triple room

Triple room

Verder hebben we ook nog een triple room met drie single bedden, grote inloopdouche en een apart toilet.

Single room

Single room

Ook voor singles hebben we twee kamers die eveneens over een inloopdouche beschikken.

De voordelen van het logeren in ons hotel tijdens een congres

Logeren tijdens een congres vraagt om een specifieke setting waarin werk en ontspanning samenkomen. In ons hotel begrijpen we dat als geen ander. Onze faciliteiten zijn erop gericht om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo geniet je van comfort en luxe inloopdouches. Vanuit het hotel zijn de omliggende industriezones en Kortrijk Xpo goed bereikbaar. Zo kun je ook tijdens een expo bij ons logeren. Wanneer je een congres gaat bezoeken voor jouw werk, dan kun je ook kiezen voor een hotelovernachting bij ons.

Reviews

Reviews van onze gasten

Mooie nieuwe kamers. Super vriendelijke uitbaatster die alles voor haar gasten doet, fijne sfeer, goed ontbijt en laadpalen voor de electrische rijders. Eindelijk nog eens een hotel met de juiste moderne inslag en aangepast aan de nieuwe tijden. En voor de luchtvaartliefhebbers, mooi themahotel.

Dave

Zeer vriendelijke gastvrouw, mooi gerenoveerd. Lekker ontbijt. We gaan zeker nog terug.
Nadia Mertens

Modern ingericht hotel. Schoon en fris. Goede bedden. Heeft honesty bar. Attente hotelier. Vriendelijk ontvangst. Klein hotel 16 kamers dacht ik. Klein maar fijn buffet met gebakken eitjes, gekookt op verzoek. Kom graag terug.

Rody Klop

Super mooi net hotel met supervriendelijke eigenaresse.

Harold Masselink

Wat is er beschikbaar

Voorzieningen

Hotel bar met terras
Parking met laadpalen
Rolstoel toegankelijk
Familiekamer
Fietsenberging
Camera bewaking
Kleine/middelgrote honden toegestaan

* mits toeslag

Honestybar
Strijk voorzieningen

Reserveer jouw kamer voor jouw volgende congres

Heb je binnenkort een congres op de planning en wil je graag een hotelkamer in West-Vlaanderen boeken? Zorg dan dat jouw verblijf net zo succesvol is als jouw deelname. Reserveer jouw kamer eenvoudig en snel online. Bij vragen over de boeking bel je naar +32 56 371 771. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om je te verwelkomen voor het logeren tijdens jouw congres.

Kortrijkstraat 351, 8560 Wevelgem

West-vlaanderen de gedreven provincie
Westtoer