Logo Hotel Bell X
enter as guests leave as friends

Een hotelkamer boeken in West-Vlaanderen

Wevelgem
22 kamers
Bar met terras
Restaurant
Verhuur E-Bikes
Home » Hotelkamer boeken West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar de perfecte hotelkamer om te boeken in West-Vlaanderen? Dankzij de centrale ligging van Hotel Bell X zijn onze kamers perfect voor fietstoeristen. Ook feestvierders van evenementen in de buurt van Wevelgem, zoals trouwfeesten, vertoeven graag bij ons. Daarbovenop ligt ons hotel ook dicht bij de luchthaven, enkele industrieparken en Kortrijk Xpo, waardoor het ideaal is voor zakenmensen.

Onze kamers

Double comfort kamer

Double comfort kamer

We hebben maar liefst veertien double comfort kamers die voorzien zijn van comfortabele twin bedden en een heerlijk, romantische inloopdouche. We beschikken ook over een double comfort kamer met eveneens een inloopdouche. Deze kamer is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk.

Double prestige Room

Double prestige Room

Voor mensen die graag van nog meer luxe genieten hebben we drie double prestige kamers met een uitnodigend dubbel bed en inloopdouche. Kan je meer relaxeren in een bad? Dan hebben we ook een double prestige kamer met inloopdouche én ligbad.

Triple room

Triple room

Verder hebben we ook nog een triple room met drie single bedden, grote inloopdouche en een apart toilet.

Single room

Single room

Ook voor singles hebben we twee kamers die eveneens over een inloopdouche beschikken.

Een modern ingerichte en comfortabele hotelkamer boeken

Dankzij onze verschillende kamers vind je er gegarandeerd eentje die aan je wensen voldoet. We hebben gezellige dubbelkamers maar ook een handige familiekamer. Reis je alleen? Dan kan je een hotelkamer met comfortabele voorzieningen boeken in ons hotel in Wevelgem, nabij Kortrijk. Dankzij onze gunstige ligging bieden wij ook enkele fietsarrangementen aan. Het is zalig fietsen in het groene West-Vlaanderen! Je kan bij ons je fietsen veilig opbergen dankzij onze fietsberging en camerabewaking. Een hotelkamer boeken bij ons betekent niet alleen fijn fietsen. Ons uitgebreid ontbijt versterkt je zodat je er weer een hele dag tegenaan kan. Ook de accu van je elektrisch voertuig laad je makkelijk op dankzij onze parkeerplaatsen met laadpaal.

Reviews

Reviews van onze gasten

Mooie nieuwe kamers. Super vriendelijke uitbaatster die alles voor haar gasten doet, fijne sfeer, goed ontbijt en laadpalen voor de electrische rijders. Eindelijk nog eens een hotel met de juiste moderne inslag en aangepast aan de nieuwe tijden. En voor de luchtvaartliefhebbers, mooi themahotel.

Dave

Zeer vriendelijke gastvrouw, mooi gerenoveerd. Lekker ontbijt. We gaan zeker nog terug.
Nadia Mertens

Modern ingericht hotel. Schoon en fris. Goede bedden. Heeft honesty bar. Attente hotelier. Vriendelijk ontvangst. Klein hotel 16 kamers dacht ik. Klein maar fijn buffet met gebakken eitjes, gekookt op verzoek. Kom graag terug.

Rody Klop

Super mooi net hotel met supervriendelijke eigenaresse.

Harold Masselink

Wat is er beschikbaar

Voorzieningen

Hotel bar met terras
Parking met laadpalen
Rolstoel toegankelijk
Familiekamer
Fietsenberging
Camera bewaking
Kleine/middelgrote honden toegestaan

* mits toeslag

Honestybar
Strijk voorzieningen

Boek vandaag nog een deugddoende vakantie

Voor een ideaal gelegen hotelkamer in West-Vlaanderen te boeken kan je bij ons terecht! Bekijk alvast enkele reviews van voorgaande klanten. Ben je overtuigd en wil je een hotelkamer bij ons boeken? Dat doe je makkelijk via onze online tool. Bij vragen bel je ons op +32 56 371 771. Wij staan klaar om jou met open armen te ontvangen!

Kortrijkstraat 351, 8560 Wevelgem

West-vlaanderen de gedreven provincie
Westtoer