Logo Hotel Bell X
enter as guests leave as friends

Hotel met fietsarrangementen

Wevelgem
22 kamers
Bar met terras
Restaurant
Verhuur E-Bikes
Home » Hotel met fietsarrangementen

In ons hotel met fietsarrangementen kan je op verschillende manieren genieten van het fietsaanbod dat West-Vlaanderen biedt. Bij Hotel Bell X in Wevelgem hebben we gekozen om onze gasten zo veel mogelijk aan te sporen onze prachtige provincie te ontdekken. Dankzij de fietsarrangementen van ons hotel kan je met de fiets nieuwe parels vinden en oude parels in een nieuw licht zien.

Onze kamers

Double comfort kamer

Double comfort kamer

We hebben maar liefst veertien double comfort kamers die voorzien zijn van comfortabele twin bedden en een heerlijk, romantische inloopdouche. We beschikken ook over een double comfort kamer met eveneens een inloopdouche. Deze kamer is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk.

Double prestige Room

Double prestige Room

Voor mensen die graag van nog meer luxe genieten hebben we drie double prestige kamers met een uitnodigend dubbel bed en inloopdouche. Kan je meer relaxeren in een bad? Dan hebben we ook een double prestige kamer met inloopdouche én ligbad.

Triple room

Triple room

Verder hebben we ook nog een triple room met drie single bedden, grote inloopdouche en een apart toilet.

Single room

Single room

Ook voor singles hebben we twee kamers die eveneens over een inloopdouche beschikken.

Een kamer boeken in een gezellig en modern hotel met fietsarrangementen

Onze grootste troef als het ideale hotel voor een fietsvakantie in West-Vlaanderen, is onze centrale ligging. Vanuit ons hotel geraak je makkelijk in Kortrijk, maar ook Ieper, Roeselare en zelfs het iconische Roubaix zijn makkelijk bereikbaar met de fiets. Wil je graag een fietstocht doen met vrienden, maar kan je je fiets niet meenemen en wil je wel gebruikmaken van de fietsarrangementen bij ons hotel? Geen probleem! Bij ons hotel is ook een fietsverhuur gekoppeld met elektrische fietsen. Onze eigen en jouw fietsen staan veilig in onze fietsenberging met camerabewaking. Je elektrische fiets of wagen laad je makkelijk op dankzij onze parking met laadpalen.

Reviews

Reviews van onze gasten

Mooie nieuwe kamers. Super vriendelijke uitbaatster die alles voor haar gasten doet, fijne sfeer, goed ontbijt en laadpalen voor de electrische rijders. Eindelijk nog eens een hotel met de juiste moderne inslag en aangepast aan de nieuwe tijden. En voor de luchtvaartliefhebbers, mooi themahotel.

Dave

Zeer vriendelijke gastvrouw, mooi gerenoveerd. Lekker ontbijt. We gaan zeker nog terug.
Nadia Mertens

Modern ingericht hotel. Schoon en fris. Goede bedden. Heeft honesty bar. Attente hotelier. Vriendelijk ontvangst. Klein hotel 16 kamers dacht ik. Klein maar fijn buffet met gebakken eitjes, gekookt op verzoek. Kom graag terug.

Rody Klop

Super mooi net hotel met supervriendelijke eigenaresse.

Harold Masselink

Wat is er beschikbaar

Voorzieningen

Hotel bar met terras
Parking met laadpalen
Rolstoel toegankelijk
Familiekamer
Fietsenberging
Camera bewaking
Kleine/middelgrote honden toegestaan

* mits toeslag

Honestybar
Strijk voorzieningen

Leg je volgende vakantie vast

Dankzij ons hotel met fietsarrangementen kan iedereen met de fiets de regio ontdekken. In de buurt van ons hotel in West-Vlaanderen vind je niet enkel prachtige fietsroutes, maar ook gezellige restaurants waar je heerlijk kan eten. Wil je graag een kamer boeken met een fietsarrangement? Dat kan makkelijk online of neem contact met ons op door te bellen naar +32 56 371 771 voor meer informatie. Denk hierbij ook aan het boeken van ontbijt zodat je met energie aan je fietstocht begint.

Kortrijkstraat 351, 8560 Wevelgem

West-vlaanderen de gedreven provincie
Westtoer